Geen kennis, tijd of inspiratie?

Wij beheren
jouw social media
vanaf €99 euro per maand!

Dit is inbegrepen in
alle pakketten

Stel je eigen pakket samen en pauzeer of stop wanneer jij dit wil

Optimalisatie van je profielen

Wij zetten jouw bedrijfspagina's klaar voor een frisse start. Hierbij besteden we speciale aandacht aan SEO om ervoor te zorgen dat je account goed vindbaar is.

Planningskalender

Wij voorzien een 'editoriale kalender' die een overzicht biedt van de geplande berichten, artikelen, afbeeldingen, video's en andere content die op specifieke datums worden gepubliceerd.

Content op maat

We voorzien kwalitatieve posts voor jouw social media kanalen. We bedenken, creëren en posten unieke bijdrages, zodat jij je 100% kan focussen op je bedrijf.

Vooraf goedkeuren van posts

Als er een nieuwe post klaarstaat, ontvang je van ons een bericht. Na jouw feedback, plannen we de post in zodat deze online kan gaan.

Periodiek analyse rapport

Zowel bij opstart als op het einde van elke drie maand, krijg je een overzicht van je account. We volgen de evolutie van je account nauwgezet op en sturen bij waar nodig.

Persoonlijk contact

Je krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, waar je via WhatsApp alle foto's en video's, content en vragen kan naar sturen.

Image website HSB

Hoe werkt het?

Start eenvoudig en snel

Kies je pakket

Laat ons weten op welke sociale kanalen je wil inzetten en hoeveel posts per week je wil laten plaatsen

Vertel ons meer over jouw bedrijf

Aan de hand van een vragenlijst, verzamelen wij alle nodige informatie over je bedrijf. We vragen ook na wie je wil bereiken (je doelgroep) en welke producten en/of diensten je in de kijker wil zetten

Wij gaan voor jou aan de slag

Wij plaatsen posts voor jou online en jij kan de content kalender, teksten en visuals, steeds op voorhand controleren. Jouw push naar meer online zichtbaarheid kan nu starten!

Simuleer je pakket

Een pakket op maat van jouw behoeften

Waarom heysocial.be?

Stel een pakket samen, helemaal op maat van jouw behoeften. Kies hoeveel posts je wil plaatsen, op welke kanalen, of je graag wil adverteren… enzoverder!

Maandelijks opzegbaar

Behoud je flexibiliteit en pauzeer of stop wanneer jij dit wil

Expertise met persoonlijke touch

Ervaar de voordelen van persoonlijk contact via mail en/of WhatsApp

Professionele ondersteuning

Ons deskundige team implementeert steeds ‘best practices’ om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien

Geen stress

Laat ons jouw social media beheren en geniet van gemoedsrust, wetende dat je social media in goede handen is

Wat onze klanten zeggen

Mooie woorden van ondernemers die reeds met ons samenwerkten

“Heysocial.be is altijd paraat en bereid om extra stappen te zetten om mij als klant tevreden te stellen. Hun toewijding en focus op klantentevredenheid, ook naar de eindklant toe, is een enorme meerwaarde.”
Anne W.
Interieurarchitecte
"Sarah heeft op een korte tijd onze uitstraling op social media een flinke boost gegeven en naar een niveau hoger gebracht. Het siert haar dat ze spontaan al de zwakten en sterkten van onze social media in kaart bracht, nog voor een echte samenwerking. Sarah is een hele aangename en betrokken persoon om mee samen te werken. Je voelt dat ze echt mee wil werken aan ons project. Ze is niet opdringerig en kan goed om en aan de slag met opmerkingen en andere meningen. Het werd geapprecieerd dat ze blijft zoeken tot er een resultaat bekomen wordt waarvan we tevreden zijn. Sarah werkt doelgericht en biedt concrete tools aan om mee aan de slag te gaan. Geen losse praatjes, maar mooie daden en resultaten."
Delphine T.
Slagerij
“Onze Instagram-pagina was eerst geen succes, maar met heysocial.be's plan, gedeelde kalender en duidelijke doelen, zijn we nu volop aan het groeien. Een aanrader!”
Pieter B.
Boekhouder
“Heel tevreden over de service! Het team van heysocial.be is to the point, zorgt voor actie en is altijd enthousiast!”
Jan DW.
Recreanten team