Liever een éénmalige make-over?

Kies voor
social media templates
op maat van je bedrijf

Templates waar je nadien zelf mee aan de slag kan

Simuleer je make-over

Een pakket op maat van jouw behoeften

Waarom heysocial.be?

Ga voor een aantrekkelijke uitstraling op social media. Door een unieke en eenvormige ‘look’ te creeëren, krijg je herkenbaarheid en straal je professionaliteit uit naar je doelgroep toe.

Flexibele service

Vraag hulp op de momenten dat jij deze nodig hebt. Pauzeer of stop wanneer jij dit wil

Expertise met persoonlijke touch

Ervaar de voordelen van persoonlijk contact via mail en/of WhatsApp

Professionele ondersteuning

Ons deskundige team implementeert steeds ‘best practices’ om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien

Geen stress

Laat ons jouw social media in handen nemen en geniet van gemoedsrust, wetende dat je social media in goede handen is

Wat onze klanten zeggen

Mooie woorden van ondernemers die reeds met ons samenwerkten

“Heysocial.be is altijd paraat en bereid om extra stappen te zetten om mij als klant tevreden te stellen. Hun toewijding en focus op klantentevredenheid, ook naar de eindklant toe, is een enorme meerwaarde.”
Anne W.
Interieurarchitecte
"Sarah heeft op een korte tijd onze uitstraling op social media een flinke boost gegeven en naar een niveau hoger gebracht. Het siert haar dat ze spontaan al de zwakten en sterkten van onze social media in kaart bracht, nog voor een echte samenwerking. Sarah is een hele aangename en betrokken persoon om mee samen te werken. Je voelt dat ze echt mee wil werken aan ons project. Ze is niet opdringerig en kan goed om en aan de slag met opmerkingen en andere meningen. Het werd geapprecieerd dat ze blijft zoeken tot er een resultaat bekomen wordt waarvan we tevreden zijn. Sarah werkt doelgericht en biedt concrete tools aan om mee aan de slag te gaan. Geen losse praatjes, maar mooie daden en resultaten."
Delphine T.
Slagerij
“Onze Instagram-pagina was eerst geen succes, maar met heysocial.be's plan, gedeelde kalender en duidelijke doelen, zijn we nu volop aan het groeien. Een aanrader!”
Pieter B.
Boekhouder
“Heel tevreden over de service! Het team van heysocial.be is to the point, zorgt voor actie en is altijd enthousiast!”
Jan DW.
Recreanten team